Vi har 25 års erfarenhet!

Tjänster

Däck & Fälgar säljer däck och fälgar och monterar på bil. Vi erbjuder en helhet kring detta med vårt ”Hjulhotell”. Som Meca-carservice verkstad utför vi det mesta som din bil kan behöva, från nya bromsar till byte avgassystem eller service.

Varför ska du välja Däck & Fälgar, FirstStop?

För att vi erbjuder en helhetslösning till dig som kund, med kvalité och service. Vi kan hjälpa dig med allt till din bil.

FIRSTSTOP - DIN LOKALA DÄCK OCH BILVÅRDSSPECIALIST

First Stop-nätverket erbjuder ett brett utbud av tjänster och däck till de flesta fordon. Du hittar däck från de mest välkända varumärkena såsom Bridgestone, Continental, Michelin, Nokian och Firestone tillsammans med ett stort utbud av budgetdäck, allt till attraktiva priser! Hos flera av våra 75 verkstäder i landet, erbjuds även högkvalitativ fordonsservice som tex oljebyte, stötdämpare, bromsar, service, luftkonditionering, avgassystem, hjulinställning, batterier mm. Vi är även anslutna till SFVF.
Sök efter din närmaste verkstad ovan för kontaktuppgifter eller för att boka tid online hos din lokala First Stop verkstad.

First Stop-kort

Vi erbjuder 4 månaders räntefritt köp genom Santander Bank. Nu kan man med bibehållen möjlighet till betalningsupplägg teckna ett First Stop-kort. Skillnaden är att man då använder samma kort hur länge som helst och inte behöver fylla i en ny ansökan efter en viss tid.

Välkomna till Oss!